top of page

0001

KCM JÄRVENPÄÄ

Maailman parhaaksi tituleeratun ruokakaupan K-Citymarket Järvenpään karkkiosaston remontti valmistui kesällä 2023. Evet toimi uudistuksen kaikissa vaiheissa asiakkaan kumppanina. 

Kauppias Markku Hautalan johdolla kauppa todistaa olevansa todellinen asiakasviihtyvyyden edelläkävijä. Sweet Street -karkkiosasto on ulkoasultaan ainutlaatuinen ja huomiota herättävä, ja lisäksi valikoimaltaan hyvin laaja.

ASIAKASTARINAT

Evet on päässyt vuosien saatossa toteuttamaan jo tuhansia asiakastiloja eri toimialojen edustajille, kuten apteekeille, muotiliikkeille, autokaupoille, hypermarketeille, kampaamoille ja kahviloille. Tutustu asiakkaisiimme ja tilaratkaisuihimme alla. 

HELSINGINTIE 41, 04410 JÄRVENPÄÄ

Suomalaisen sisustamisen klassikkobrändin Pentikin uudistettu myymäläkonsepti on suunnittelutoimisto Kuudennen käsialaa. Evet toimi uudistuksessa teknisenä suunnittelijana ja toteuttajana.

Konseptissa on oivallettu hienosti tuotteiden esillepano: valtaosa kalusteesta on vaaleaa harmaata, jolloin värikkäät tuotteet tulevat esiin. Puiset yksityiskohdat tuovat tilaan erityistä pohjoisen luonnon tuntua.

0003

PENTIK

HÄMEENKATU 22, 33200 TAMPERE

Clips on moderni parturi-kampaamo ja kampaamotuotemyymälä. Koko ketjun toimipaikat on toteutettu samalla konseptilla, joka on suunniteltu Clipsin omistajien ja Evetin kesken yhteistyössä.

Tila jakautuu niin, että noin puolet on parturi-kampaamon käytössä ja toinen puolet varattu ammattitason hiustenhoitotuotteille. Tuote-valikoimaan sisältyy myös laadukkaita, kampaajien itse käyttämiä laitteita, kuten hiustenkuivaimia ja kihartimia.

Evet teki asennustyöt yöaikaan, minkä ansiosta liiketoiminta ei häiriintynyt.

0002

GREENSTAR

UUSIKATU 26, 90100 OULU

GreenStar on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Toteutimme suunnittelutoimisto Aivanin ja arkkitehtitoimisto Kanttia 2:n kanssa yhteistyössä Oulun kaupunkihotellille kauniin vehreän ja raikkaan ilmeen.

Vastaanotto-, aula- ja aamiaistilassa on paljon luonnollisia yksityiskohtia tuomassa esille GreenStarin ekologisuutta ja vastuullisuutta. Asiakkaan ja suunnittelijan toiveesta materiaalit täyttävät pohjoismaisen Joutsenmerkin tiukat ympäristökriteerit.

0004

KIA

AUTOKESKUS AIRPORT, SILVASTINTIE 4, 01510 VANTAA

Kumppanimme Gordons Project Ab Ruotsissa voitti autovalmistaja KIAn toteutusten kilpailutuksen Pohjoismaiden ja Baltian osalta. 30 vuoden yhteistyön jatkona Evet pääsi projektoimaan KIAn osastot ympäri Suomen.

Tilasuunnittelun on tehnyt arkkitehtitoimisto ARKCons Oy. Evet puolestaan oli vastuussa tilojen toteutuksesta. Tiiviillä yhteistyöllä saatiin aikaan moderni ja kaunis asiakasympäristö, joka tukee kaupankäyntiä.

0005

CLIPS

MALL OF TRIPLA, FREDIKANTERASSI 1, 00520 HELSINKI