top of page

Evet on vuonna 1990 perustettu perheyritys ja kaupallisten tilojen erikoisosaaja. Tarjoamme asiakkaillemme laajan palvelukonseptin suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Luomme toimivia, mittavarmoja ja kestäviä ratkaisuja mitä erilaisimpiin ympäristöihin, mm. myymälöihin, apteekkeihin, hotelleihin ja ravintoloihin.

 

Viimeisen 34 vuoden aikana olemme uudistaneet yli 2 500 tilaa Suomessa ja ulkomailla.

PALVELUT

LAYOUT- & TEKNINEN SUUNNITTELU

Asiakastilan uudistuksen pohjana toimii yleensä suunnittelutoimiston valmis konsepti tai asiakkaan oma ajatus siitä, minkälaista ympäristöä halutaan lähteä toteuttamaan. Teemme yhdessä perusteellisen suunnitelman  kalusteiden rakentamiseksi ja halutun asiakastilan luomiseksi.

Huomioimme vanhan kalusteen hyödyntämisen mahdollisuudet ja kartoitamme sopivat materiaalit. Teknisellä suunnittelulla varmistamme, että tuotteet istuvat täydellisesti niille varattuihin paikkoihin.

Hahmottelu
Tekninen suunnittelu

KALUSTEET, VARUSTEET & REMONTIT

Toteutamme räätälöidyt tilat ja kalusteet asiakkaan tarpeeseen ja liiketoimintaan sopiviksi. Uudistamme kokonaisia asiakastiloja, yksittäisiä osastoja ja shop-in-shopeja sekä rakennamme huomiota herättäviä display-kalusteita, valomainoksia, bränditelineitä, sisäänkäyntejä ja kaikkea siltä väliltä!

Palveluihimme kuuluvat myös kaikenlaiset pintaremontit, teippaukset ja tietenkin kalusteiden kokoonpano ja asennukset. Järjestämme kuljetukset asiakkaan tiloihin yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Vapautamme asiakkaan resurssit hänelle tärkeiden toimien suorittamiseen. Omat kokeneet asentajamme takaavat viimeistellyn lopputuloksen kuten on sovittu. Asennukset ja remontit voidaan ajoittaa tehtäväksi juuri silloin, kun työ aiheuttaa vähiten häiriötä liiketoiminnalle.

Vitriinit
Kassa
Valolaatikko
Valomainos

3D-VISUALISOINTI

3D-visualisointi
3D-design

Kun yhteinen käsitys halutusta lopputuloksesta on muodostunut, havannoimme kalusteet 3D:nä. Samalla voidaan kokeilla kalusteeseen eri muotoja ja värivaihtoehtoja.

3D-visualisointi auttaa lopullisten päätösten tekemisessä, koska se tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden nähdä valmiin tilan tai kalusteen ennen kuin sitä on lähdetty edes rakentamaan. Voimme visualisoida sekä yksittäisiä kalusteita, että kokonaisia myymälöitä ja muita asiakastiloja!

YLLÄPITO & FACELIFT

Asiakastyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Pidämme asiakkaastamme huolta myös työn valmistuttua! Teemme korjauksia ja päivityksiä tarpeen mukaan, ja hoidamme mahdolliset ongelmat kunnialla kuntoon.

Maailma muuttuu ja täten muuttuvat myös liiketoimintojen tarpeet. Evet on mukana pitämässä kalusteita ja asiakasympäristöä ajantasaisena ja modernina. Pienilläkin päivityksillä vanhasta kalusteesta saadaan kaunis ja kiinnostava; aina ei tarvitse rakentaa kokonaan uutta.

Työkalut
Asennus
bottom of page