top of page

PERIAATTEET

Haluamme olla oikeasti vastuullinen ja hyödyllinen kumppani asiakkaillemme, ja käyttää tervettä järkeä liiketoiminnassamme. Otamme asiakkaamme menestyksen, kustannusten hallinnan ja ympäristönsuojelun tosissamme. Tutustu toiminnan periaatteisiimme ja meille myönnettyihin sertifikaatteihin alla.

Evet-pakettiauto

ASIAKASLUPAUS

Evetin toiminnan itsetarkoitus ei ole myydä vain uusia kalusteita ja ratkaisuja. Etsimme asiakasympäristön uudistamiseen tavan, joka on ihan oikeasti edullinen. Tarkalla suunnittelulla voimme jatkokäyttää vanhoja kalusteita ja luoda uusia, asiakkaan liikeideaa tukevia tiloja lompakkoa säästäen.

TOIMIMME JÄRKEVÄSTI JA KOKONAISTALOUDELLISESTI.

Tarjoamme ketjuasiakkaillemme varastointipalveluja, jotka mahdollistavat vanhan kalusteen korjaamisen ja päivittämisen. Elinkaarensa päässä olevat kalusteet hävitetään materiaalit lajittelemalla ja asianmukaisesti kierrättämällä.

KIERRÄTÄMME JA KUNNOSTAMME.

Meidän ympäristötekomme ovat myös asiakkaamme ympäristötekoja. Käytämme tuotannossamme aurinko- ja bioenergiaa sekä logistiikassamme sähkö- ja kaasuajoneuvoja. Keskeinen sijaintimme takaa lyhyet etäisyydet tuotannosta asiakkaan tilaan. Olemme kotimainen toimija, joka suosii suomalaisia materiaaleja ja työtä.

KUNNIOITAMME YMPÄRISTÖÄ.

Ympäristölupaus

Evet suojelee ympäristöä konkreettisin keinoin ja minimoi liiketoiminnasta ympäristölle aiheutuvia haittoja. Minimoimme sekajätteen määrää lajittelemalla. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja kannustamme toimittajiamme toimimaan ympäristöä säästäen.

Tuotamme ympäristöystävällistä energiaa katolla sijaitsevalla aurinkovoimalalla. Myymäläkalusteissa kannustamme asiakkaita valitsemaan vaihtoehtoja, jotka ovat esimerkiksi brändäämällä käytettävissä uudestaan.

Kierrätämme kalusteita käytettyjen myymäläkalusteiden outlet-sivustoamme käyttäen, jolloin tuotamme lisäyksen niiden elinkaareen ja näin vähennämme hävitettävän tavaran määrää. Tuomme sosiaalisessa mediassa näkyviin ympäristöarvojamme.

Suomen Vahvimmat Kulta -logo

Suomen Vahvimmat Kulta

Suomen Vahvimmat yritykset ovat Suomen talouden tukipilareita.

Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Luotettava kumppani -logo

Luotettava kumppani

Evet on Luotettava Kumppani eli luottamuksen arvoinen ja tehokas yhteistyökumppani.

Olemme rehti ja kilpailukykyinen toimija, joka hoitaa velvoitteensa.

Ekokompassi-logo

Ekokompassi

Ekokompassi-sertifikaatti on todiste organisaation panostuksista oman ympäristövastuunsa eteen. Sertifikaatti myönnetään, kun yritys on rakentanut Ekokompassin mukaisen ympäristöjärjestelmän ja läpäissyt auditoinnin.

FSC-logo

FSC

Vuodesta 2024 lähtien Evet on Forest Stewardship Council (FSC):n sertifioima yritys.

FSC-sertifioinnilla osoitamme, että kalusteidemme metsäperäinen materiaali on tuotettu vastuullisesti.

bottom of page